LOOPBAANBEGELEIDING TIJDENS CORONA

VDAB adviseert om voorlopig enkel via videochat te werken door Covid-19.  Ook vóór deze periode gingen er al regelmatig sessies door op deze manier waardoor we hierin al geoefend zijn en onze klanten ook in deze periode niet moeten inboeten aan kwaliteit van de begeleiding tijdens deze online gesprekken.


Hoe verloopt dit precies? Online loopbaanbegeleiding kan doorgaan via Google hangouts, Skype, Whatsapp, Zoom,… . Bij Zoom, Google hangouts en Skype kan de coach een link bezorgen. Wanneer je op deze link klikt, kom je in de videochat terecht. De opdrachten bespreek en verwerk je met de coach via een gedeeld scherm en krijg je nadien van de coach doorgestuurd.

Als je recht hebt op VDAB loopbaancheques (minstens 7 jaar werkervaring), kan je deze sessies betalen met VDAB loopbaancheques. Je betaalt dan maar € 11,50 per uur voor 7 uur loopbaanbegeleiding. Heb je minder dan 7 jaar werkervaring? Ook dan helpen je we je graag verder met 1 van onze trajecten op maat.

Hoe werkt dat dan online coaching?

Onze online sessies gaan in grote lijnen op exact dezelfde manier door als de gewone sessies die in de praktijk doorgaan.  De hoofdzaken die we normaal tijdens een sessie op een whiteboard of op papier noteren voor de klant, worden nu online gemaakt en de klant kijkt gewoon mee via een gedeeld scherm.

De opdrachten die je meekrijgt voor thuis krijg je zoals in normale omstandigheden zowel mondeling als via mail toegelicht. Er blijft ook telkens ruimte om tijdens en na een traject bijkomende vragen te stellen waar nodig. 

Als klant moet je zelf niets installeren. Voorkennis van online vergaderen of online gesprekken is niet nodig.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Annick Van Beylen

Almenstraat 17

2480 Dessel

info@annickvanbeylen.be

0473 89 70 57

BTW 0524 996 761