Bij individuele coaching kijken we naar wie jij wil zijn en hoe jij het leven kan leiden waar je gelukkig van wordt.  We gaan van lijden naar leiden. Het is een valkuil om te denken dat we een leven moeten nastreven dat alleen maar uit geluk bestaat.  Een uitdaging is het zeker om te leren omgaan met de kleine en grote tegenslagen die we tegen komen in ons leven. We kijken samen hoe we hier stap voor stap een weg in kunnen vinden.

Je kan bij mij terecht voor begeleiding en coaching op basis van onder andere ACT.  ACT of Acceptance and Commitment Therapy reikt allerlei hulpmiddelen en technieken aan om met tegenslagen om te gaan. Het doel hiervan is om er niet meer zo door opgeslorpt te worden, zodat er meer energie overblijft voor de waardevolle dingen in jouw leven. ACT helpt je een bewust en waardevol leven te leiden, door je te leren omgaan met onaangename gevoelens, een gezonde afstand te nemen van negatieve gedachten, remmingen weg te nemen, en je te richten op wat écht belangrijk is in jouw leven.

 

Ook mindfulness en andere technieken uit de positieve psychologie komen aan bod. 

We doen wat werkt. We gaan van dromen naar doen.

Wat kan er aan bod komen?

Wil jij:

  • duidelijke richting aan je leven leren geven

  • bewust leren leven met minder remmingen en gericht op wat écht belangrijk voor je is

  • leren hoe je kan omgaan met stress, lichamelijke klachten, piekergedrag, burn-out, vermoeidheid (CVS) of pijn zonder dat ze je overspoelen

  • bewust leren omgaan met jezelf in een stresserende werk- en/of thuisomgeving zodat het méér dan draaglijk wordt

  • als (groot)ouder of (pleeg)stiefouder aan zelfzorg kunnen doen opdat je gezin meer in harmonie kan verlopen

Hoe doen we dat?

Het is geen praattherapie. We kijken samen naar jouw situatie en zoeken uit wat je nodig hebt in jouw leven. Je doet praktische oefeningen, zowel tijdens de sessies als thuis.  Er komen daarnaast ervaringsgerichte oefeningen aan bod en je krijgt concrete tools om zelf mee aan de slag te gaan. We doen het samen. Alles begint bij jou en ik loop langs je zo lang het nodig is.

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Annick Van Beylen

Almenstraat 17

2480 Dessel

info@annickvanbeylen.be

0473 89 70 57

BTW 0524 996 761