Annick Van Beylen

Almenstraat 17

2480 Dessel

info@annickvanbeylen.be

0473 89 70 57

BTW 0524 996 761

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
Onze visie

&ik werd opgestart vanuit een grote nood aan vrijheid. De keuze om te werken waar, wanneer en voor wie ik dat wilde. Op mijn eigen tempo, laag of hoog. En aan een zelf te bepalen loon. Vrijheid is de sleutel voor mijn gezondheid.

 

Bij &ik maak ik het verschil door vanuit ervaring en authenticiteit alle soorten mensen te helpen in het duidelijk krijgen wie ze zijn, wat ze nodig hebben en wat ze daarmee kunnen gaan doen. Door back to basics te gaan, ontdekken mijn klanten dat zelfzorg voor iedereen mogelijk is. Iedereen kan het!

 

Mijn grote drijfveer ligt in mijn persoonlijk leven en mijn ervaring om van slechte (geen) zelfzorg of niet (nooit) rekening houden met jezelf, naar iets totaal anders te gaan. Het is niet moeilijk. Je hebt alleen iemand nodig die het jou vertelt, die het jou voordoet en die jou laat inzien, door het jou te laten voelen, dat jij het kan. Omdat je het waard bent. Niemand kan aan zelfzorg doen, behalve jij. Als ik dat kan, dan kan jij dat ook.

 

Mijn passie ligt in het doorgeven van kennis en ervaring rond het thema zorgen voor jezelf. Ik doe dit graag met woorden, geschreven en mondeling. Woorden zijn sterk, krachtig en maken wel degelijk een enorm verschil. Taal is iets wonderbaarlijk. Hoewel er veel taal in ons hoofd zit, is het zo belangrijk om deze taal extern te brengen. Schrijven, communiceren en duidelijkheid, maken dat wij ons beter voelen. Dat wij beter voor onszelf en voor anderen kunnen zorgen. Dat wij gelukkiger door het leven gaan en beter met de tegenslagen van alledag kunnen omgaan.

 

Veel mensen worden gedreven door drukte, stress, automatische patronen en gedragingen… gebukt onder de overtuiging dat het is zoals het is en dat er niets aan te doen is.  Dat klopt niet!

 

Bij &ik kan je op een andere manier leren omgaan met jezelf in deze steeds meer gecompliceerde wereld.