Waar zit je mee?

... Ik ben niet gelukkig op mijn werk.

... Ik kan mezelf niet zijn op mijn werk.

... Ik heb veel plannen, maar hoe begin ik eraan?

... De sollicitaties vlotten niet,

... Ik sleep mezelf naar het werk dag na dag.

... Doe ik mijn werk nog wel graag?

... De combinatie werk en gezin valt me zwaar

... Ik kan mijn werk niet (meer) aan

... Ik herstel van een burn-out. Wat nu?

... Ik ben al lang thuis en wil uitzoeken wat ik écht wil

... Zit ik wel op de juiste plaats?

... Kan ik niet gewoon blij zijn met wat ik heb?

Loopbaanbegeleiding

Een groot deel van ons leven brengen we door op het werk. Zou het niet geweldig zijn om (bijna) elke dag fluitend te vertrekken en ’s avonds blij en voldaan thuis te komen? Helaas…de realiteit is vaak anders. Er duiken heel wat problemen, vragen, onduidelijkheden, ... op rond werk waar je niet altijd raad mee weet.

 

&IK helpt je als je vastzit op je werk of worstelt met vragen rond werk. Je leert rekening te houden met jezelf (gezin, gezondheid, leeftijd, ...) en ontdekt wat jij juist nodig hebt om je werk op lange termijn vol te houden.

Je kan 8u loopbaanbegeleiding volgen en leren waar je energie van krijgt, waar je op vastloopt in je werk en wat je liever anders zou zien. Het gaat erom uit te zoeken wat je nodig hebt en wie jij wil zijn op het gebied van werk. Pas als je daar zelf een duidelijke kijk op hebt, kan je dit ook uitdragen naar anderen.

Loopbaancheque_label.jpg
Hoe gaan we tewerk?

Tijdens een kennismaking van een half uur stellen we ons aan elkaar voor en krijg je de nodige info over loopbaanbegeleiding (werkwijze, duurtijd, doelstelling, ...) en over mij als loopbaanbegeleider. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend.

Je hebt recht op 7 uur loopbaanbegeleiding op een periode van zes jaar. Voor dit traject betaal je 80 euro. Dit is mogelijk door gesubsidieerde loopbaancheques van de overheid i.s.m. VDAB. Elke sessie loopbaanbegeleiding duurt 1 uur.

LET OP: vanaf 01/01/2020 moet je minstens 7 jaar werkervaring hebben om in aanmerking te komen voor loopbaancheques. Zonder loopbaancheques betaal je 65 euro/uur.

Loopbaancheque aanvragen

De aanvraag van een loopbaancheque loopt via de website van de VDAB of telefonisch op het gratis nummer 0800 30 700. Voor meer info over loopbaanbegeleiding en loopbaancheques kan je terecht op https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Loopbaancheque_label.jpg
 
Getuigenissen

"Hey Annick, je bent iemand die me op korte tijd al zo hard geholpen heeft. Ik ben diegene die het moet doen, maar daar hoort de juiste begeleiding bij. Hoe jij de dingen aanpakt, vind ik super, maar ook gewoon jij als persoon, een zacht, maar vooral luisterend iemand die weet waar ze met bezig is, en niets is voor jou teveel!"

"Mijn vragen zijn zeker voldoende uitgeklaard. Persoonlijk was het voor mij nog nuttiger en interessanter dan verwacht. Veel info meegekregen, hulp, positieve woorden en aanmoediging. Dit heeft mij enorm geholpen in het ontdekken van mijn kwaliteiten en de richting die ik uit wil. Mijn coach deed alles 'met liefde', dat voelde je enorm en apprecieer ik heel erg."

"Annick is een fantastische coach. Ze heeft me zeer goed geholpen met te ontdekken welke richting ik uit wil. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil!"

"Annick, ik wil u toch nog even bedanken. Je hebt me al super geholpen zonder uw hulp had ik niet zover gestaan. Ik heb al gekeken op de website van VDAB; we zien elkaar zeker terug voor de 2de cheque. Alvast bedankt."

"Het is interessant om jezelf beter te leren kennen en leren daarmee aan de slag te gaan ; zowel privé als in werkomgeving. Soms komt er iets anders uit de bus dan je verwacht en helpt dat om betere keuzes te maken in je leven."

"Annick weet waar ze over spreekt, doet haar job goed en vol overtuiging. Zeker een meerwaarde voor iedereen om loopbaanbegeleiding te overwegen."

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Annick Van Beylen

Almenstraat 17

2480 Dessel

info@annickvanbeylen.be

0473 89 70 57

BTW 0524 996 761