Kristel,  loopbaanbegeleiding

Tijdens de verschillende sessies bij Annick kreeg ik de bevestiging dat ik mijn job als leerkracht wél graag doe, maar dat het evenwicht tussen de energiegevers en -nemers al een lange tijd zoek is.

 

De tools en werkvormen die worden gehanteerd zijn zeker waardevol. Je verwerft meer inzicht in jezelf, je competenties, talenten, werkpunten, waarden en normen. Het is vaak confronterend, maar je komt er zelf positiever en sterker uit.

 

Het toepassen van de tips zal zeker een aandachtspunt worden om mijn job  (weer) werkbaar te houden. Zeer zeker een aanrader.

Geert, loopbaanbegeleiding

Annick, ik wil u toch nog even bedanken je hebt me al super geholpen zonder uw hulp had ik niet zover gestaan. Ik heb al gekeken op de website van VDAB; we zien elkaar zeker terug voor de 2de cheque. Alvast bedankt

Vera, loopbaanbegeleiding

Annick weet waar ze over spreekt, doet haar job goed en vol overtuiging. Zeker een meerwaarde voor iedereen om loopbaanbegeleiding te overwegen.

Ann, plusouderbegeleiding

Dankjewel Annick... 

Dit is nu net waarom jouw zaak een succes is!

Het zijn zo van die kleine dingetjes, zoals dit mailtje, die jouw contact met je klanten groot maken! 

Leonie,  loopbaanbegeleiding
Leonie,  loopbaanbegeleiding

Mijn vragen zijn zeker voldoende uitgeklaard. Persoonlijk was het voor mij nog nuttiger en interessanter dan verwacht. Veel info meegekregen, hulp, positieve woorden en aanmoediging. Dit heeft mij enorm geholpen in het ontdekken van mijn kwaliteiten en de richting die ik uit wil. Mijn coach deed alles 'met liefde', dat voelde je enorm en apprecieer ik heel erg.

Griet,  loopbaanbegeleiding

Annick is een fantastische coach. Ze heeft me zeer goed geholpen met te ontdekken welke richting ik uit wil. Ik heb eindelijk het gevoel dat ik echt weet wat ik wil!

Marijke, plusouderbegeleiding

Alleen al de (h)erkenning die je geeft, laat me weten dat ik niet abnormaal ben. Dat geeft me zo'n geruststelling. Ik denk dat we niet samen waren gebleven zonder deze begeleiding. Dikke merci!

Jessy, loopbaanbegeleiding

"Hey Annick, je bent iemand die me op korte tijd al zo hard geholpen heeft. Ik ben diegene die het moet doen, maar daar hoort de juiste begeleiding bij. Hoe jij de dingen aanpakt, vind ik super, maar ook gewoon jij als persoon, een zacht, maar vooral luisterend iemand die weet waar ze met bezig is, en niets is voor jou teveel!"

Paul, loopbaanbegeleiding

Het is interessant om jezelf beter te leren kennen en leren daarmee aan de slag te gaan ; zowel privé als in werkomgeving. Soms komt er iets anders uit de bus dan je verwacht en helpt dat om betere keuzes te maken in je leven.

Sonja, loopbaanbegeleiding

Annick is over alle lijnen een perfecte loopbaancoach. DIKKE PLUIM

Joke, loopbaanbegeleiding

Ik heb aan Annick maar een ding te zeggen: 'bedankt'. Dat zegt volgens mij meer dan 100 zinnen.

Ann Vogels - AanZet Coaching

“Annick maakt deel uit van het team van AanZet. Ik ken haar als een zeer degelijke en goed voorbereide coach. Annick geeft vertrouwen en stelt mensen ook onmiddellijk op hun gemak.  Verder is ze steeds bereid om zich bij te scholen en te verdiepen in een bepaalde methodiek. Ze werkt op maat van de klant.“

Anja Pairoux - Aplus Coaching

"Annick is één van de meest waardevolle coaches die ik mocht leren kennen. What you see is what you get, een pure dame die oprecht begaan is met anderen.  Ze gaat voor diepgang, meerwaarde en kwaliteit. Als ervaringsdeskundige weet ze als geen ander hoe belangrijk, maar ook hoe moeilijk het is om jezelf naar voren te kunnen en durven schuiven. Stel jij jezelf ook regelmatig die vraag: &Ik?  Dan ben je bij Annick op de juiste plek!"

  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon

Annick Van Beylen

Almenstraat 17

2480 Dessel

info@annickvanbeylen.be

0473 89 70 57

BTW 0524 996 761